Bedrijfswagen

Start uw zoektocht naar een bedrijfswagen

Als u op zoek bent naar hoogwaardige bedrijfswagens van toonaangevende fabrikanten, kijk dan niet verder dan Auto Centrum Arnhem. Met topmerken als Renault, Volvo, Volkswagen, Ford en Land Rover hebben wij altijd een uitstekend aanbod van gebruikte lichte bedrijfswagens. Bovendien verandert onze voorraad regelmatig en wordt deze bijgewerkt.

In ons wagenpark ziet u bijvoorbeeld de Volkswagen Transporter T5 2.0 TDI, een middelgroot model lichte bedrijfswagen. U zult ook de Dodge RAM 1500 Sport Ultra full-size pick-up truck tegenkomen. Het model kan bogen op een 5,7 liter Hemi V8 LPG-motor met 395 pk.

Onze voertuigen ondergaan een reeks controles en inspecties voordat ze op de markt worden gebracht. Onze klanten kunnen er dus zeker van zijn dat ze auto's krijgen die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook in uitstekende staat.

Klantenservice op maat

Wij streven ernaar om u snel en gemakkelijk aan uw volgende auto te koppelen. Wij bedienen verschillende mensen met verschillende aspecten van auto behoeften.

Als u een tweedehands bestelwagen zoekt, bekijk dan onze voorraad voertuigen die te koop staan. Wilt u aanvullende informatie of advies? Neem vandaag nog contact op met een lid van ons team. Wij streven ernaar om duidelijkheid te brengen in elke beslissing, zodat u vol vertrouwen uw favoriete voertuig kunt kopen en kunt genieten van de rit.

Top producten