Occasions

De enorme keuze aan auto's

Auto Centrum Arnhem heeft een aantal gebruikte auto’s op voorraad en deze lijst verandert voortdurend door verkoop. Onze website verzamelt de inventaris van tweedehands Audi, Fiat, Kia, Citroën, Ford, Hyundai en vele andere auto's.

De aanhoudende groei van Auto Centrum Arnhem is direct te danken aan het toenemende aantal tevreden klanten.

Zo vind u bijvoorbeeld de 2017 Audi Q5, een van de oudste crossovers in zijn segment, maar hij maakt nog steeds indruk met zijn ruime, comfortabele en luxueuze interieur. Deze auto is gebouwd om tot 260 kW of 356 pk te leveren.

Maar als u een auto wilt die comfortabel is op bijna elk terrein en niet wilt betalen voor een grote SUV, dan is de Fiat Panda de juiste keuze. De Panda is een utilitair model dat is ontworpen met het oog op bruikbaarheid.

Als u van retrostijl houdt, zich wilt onderscheiden van de massa en wilt genieten van nieuwe technologieën en een leuke rit, dan is de Fiat 500 wat u nodig heeft. Deze auto's hebben een motorvermogen van 107 kW of 147 pk.

Wij hebben een tweedehandsauto voor iedereen, waar u ook naar op zoek bent.

Vind uw perfecte match

Als u een tweedehandsauto wilt kopen, blader dan door ons wagenpark en neem contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en bereid om al uw vragen over onze diensten te beantwoorden en een oplossing te vinden die voor u het beste werkt.

Top producten